Werken bij Phinion

openstaande Vacatures

Team Phinion

Phinion groeit! Daarom zijn we op zoek naar getalenteerde en ambiteuze mensen. Wij zijn werkzaam vanuit de Van Nelle Fabriek in het mooie Rotterdam. Er heest bij ons een positieve en informele sfeer. Wil jij werken bij een jong en groeiend bedrijf gespecialiseerd in datakwaliteit? Solliciteer dan bij Phinion!  

Bekijk onze vacatures

Senior software developer

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Java Developer in een unieke werkomgeving? Bij Phinion bieden we je de kans om te werken in het iconische Van Nelle-complex, waar je je talenten niet alleen in softwareontwikkeling kunt benutten, maar ook je leidinggevende capaciteiten kunt laten zien.

Bijbaan DevOps engineer

Ben jij klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen als tijdelijke DevOps engineer? Wij zijn op zoek naar een junior DevOps engineer om deze vakantie bij ons te werken. Wij hebben een inclusieve werksfeer gecreëerd door de juiste begeleiding in een veilige werkomgeving te geven.

Junior/ medior DevOps engineer

Ben jij klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen als junior DevOps engineer? Wij zijn op zoek naar een junior DevOps engineer die zowel intern als extern flexibel inzetbaar is. Dit is een gevarieerde functie waarbij reizen noodzakelijk is en doorgroeimogelijkheden naar technisch consultant zeker mogelijk zijn. Lees verder en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Werk met klanten als