Energy Floors

Energy Floors  is een Rotterdams bedrijf die kinetische vloeren ontwerpt en bouwt. Deze unieke vloeren worden bijvoorbeeld toegepast als dansvloer. Door middel van bewegingen op deze duurzame vloeren wordt energie gegenereerd. Daarnaast zijn de vloeren intelligent en interactief.

Een toepassing van software in combinatie met de kinetische vloer is The Gamer. Door dit spel kunnen kinderen actief leren en bewegen op de kinetische vloer! Zo brengt Energy Floors een positieve verandering in de manier van gamen, door kinderen actief te laten bewegen.

Internet of Things (IoT)

Energy Floors wilde het spelen op The Gamer op een overzichtelijk en fun dashboard delen met de scholen, zodat zij betrokken zijn met wat er gebeurd op de vloer. Phinion heeft daarom voor alle scholen een eigen dashboard ontwikkeld waar ze hun eigen scores kunnen zien en vergelijken met andere scholen.

 

De kinetische vloeren van Energy Floors in combinatie met de door Phinion ontwikkelde software wordt inmiddels ook in andere projecten actief gebruikt. The Music Of The Spheres World Tour (MOTSWT) van Coldplay is het meeste bekende project van onze gezamenlijke toepassing.

Meer weten over de mogelijkheden van een uniek Dashboard?
Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.