Home NL

Onze propositie

Bij Phinion helpen we bedrijven in het verbeteren van hun operaties door middel van data engineering oplossingen. Hierdoor hebben zij betere informatie om dagelijkse activiteiten te plannen en lange termijn beslissingen te maken.

We maken geïntegreerde software en hardware oplossingen op basis van de specifieke behoefte van de klant. Dit doen we in samenwerking van ontwerp tot de oplevering van turn-key operationele systemen. We bieden daarna ook de benodigde technische support en ondersteuning.

Door betere operationele informatie zijn onze klanten in staat de kwaliteit van hun dienstverlening te verhogen en kosten te besparing door efficiënter te werken. Meestal zijn we in staat om oplossingen te bieden die binnen een jaar terug verdiend zijn.

 

Onze expertise

Bij Phinion hebben we de benodigde expertise in huis op het gebied van IT en statistiek om informatie te verzamelen, organiseren, analyseren en te gebruiken. Dit omvat kennis op het gebied van data mining, big data oplossingen, machine learning, statistische analyse, software architectuur, server oplossingen, database systemen en web- en cloudsystemen.

We hebben de kennis en ervaring om snel, toegankelijke en praktische oplossingen in deze vakgebieden te bouwen. Dit doen wij door gebruik te maken van zowel bestaande software op het gebied van statistische analyse, machine learning en data management als zelf ontwikkelde specialistische modules op deze gebieden. Hierdoor kunnen we garanderen dat de eindoplossing betrouwbaar en robuust is.

 

Onze oplossingen

We bieden onze klanten oplossingen in de volgende vier richtingen:

  1. Collect: De meetapparatuur om data te verzamelen en de software om deze uit bestaande informatiesystemen te halen.
  2. Organize: De server en database oplossingen om data op te slaan, te structureren in benodigde formats en deze lokaal of via het web beschikbaar te stellen.
  3. Analyze: Software op het gebied van statistische analyse, data mining en machine learning om patronen in deze data te vinden en hier informatie uit te halen.
  4. Utilize: Gebruikerinterfaces en technische systeeminterfaces om deze informatie terug te koppelen aan gebruikers en andere hardware en software systemen.

MainModel