Phinion helpt doormiddel van Machine Learning ondernemingen hun datakwaliteit te verbeteren.

We zijn een hard groeiende tech start-up die verschillende organisaties helpt om hun operaties te verbeteren door middel van Machine Learning. Deze oplossingen stellen klanten in staat om data te verzamelen, te organiseren, te analyseren en tenslotte te gebruiken om hun processen beter aan te sturen.

We maken geïntegreerde software en hardware oplossingen op basis van de specifieke wensen van onze klanten. Deze worden operationeel en turn-key opgeleverd. Daarna voorzien we in de benodigde support en onderhoud.

Inventiviteit en intelligentie

We geloven dat het belangrijk is om fantasierijk te zijn om creatieve oplossingen te vinden voor bestaande problemen.

Elegantie en kwaliteit

Onze visie is gericht op het ontwikkelen van fundamentele oplossingen die tegelijkertijd simpel en toegankelijk zijn.

Integriteit en eerlijkheid

Duurzame en operationele verbeteringen kunnen alleen gerealiseerd kunnen worden door een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten.

Het Team

Dick Kruithof

Eigenaar & Software Architect

Dick is een expert op het gebied van software design, IT hardware, database systemen, operating systems en programmeertalen.

Laurens van der Drift

Eigenaar & Modeling Expert

Laurens is een expert op het gebied van toegepaste statistiek, machine learning en simulation modeling.

Ramses Schenk

Senior Sales Consultant

Joost de Rooij

Sales Consultant

Emiel Rombouts

Senior Software Engineer

Muslum Gezgin

Web Developer

Carla Brussee

Administratief medewerker

Gilles van Kralingen

UX Designer

Werken bij Phinion

Groepsfoto

We zijn altijd opzoek naar getalenteerde en ambiteuze mensen, die zich thuisvoelen in een tech start-up omgeving. Wij zijn werkzaam vanuit de Van Nelle Fabriek in het mooie Rotterdam. Er heest bij ons een positieve en informele sfeer. Wil jij werken bij een jong en groeiend bedrijf gespecialiseerd in data kwaliteit? Solliciteer dan bij Phinion!  

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

–  Stage Marketing & Design

Functieomschrijving

 • Ontwikkelen van een Phinion identiteit
 • Ontwikkelen van een nieuwe huisstijl
 • Maken van flyers, brochures en presentaties voor Q-Bot
 • Verbeteren van de website: Algemene Phinion en Q-Bot specifieke content
 • Vormgeven van social: Vooral LinkedIn

WE BIEDEN:

 • Uitdaging en vrijheid. Je werkt voor een scale-up. Dit betekent dat je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. We willen graag iemand die het leuk vindt om eigenaarschap te nemen van een uitdaging en concrete resultaten te creëren.
 • Veilig leren en ervaren. We geven je de mogelijkheid om je ideeën uit te proberen en toe te passen in de realiteit. Bij ons krijg je de kans om fouten te maken, te leren en uiteindelijk iets moois te creëren.
 • Een leuke werkplek. We zijn gevestigd in de Van Nellefabriek. Dit is een inspirerende locatie waar vele diverse bedrijven bij elkaar komen met een actief netwerk dat leuke activiteiten onderneemt.
 • Een goede stagevergoeding. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bieden we een boven marktconforme stagevergoeding.

Functie-eisen

 • Hebt affiniteit met social media, advertising, content marketing en web technologie;
 • Bent een student in een richting zoals Design, Communicatie of Commerciële economie;
 • Hebt een creatieve mindset, maar kan ook erg kritisch zijn;
 • Durft initiatief te nemen en nieuwe dingen uit te proberen;
 • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal;
 • Bent voor een half jaar full-time beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

We zijn een jong en snel groeiend IT bedrijf op het gebied van Data Engineering en Data Science. We werken voor onder andere overheden, klanten in de financiële sector en netbeheerders van water, gas en elektra. We ontwikkelen producten die gebruik maken van Machine Learning en Artificial Intelligence waarmee deze klanten meer uit hun data kunnen halen, zoals onder andere foutherkenning en fraude detectie.

Aan jou de taak om Phinion verder te helpen op het gebied van marketing en design. Hiervoor hoef je geen verstand te hebben van de werking van onze algoritmes. We hebben juist graag iemand die vanuit het perspectief van onze klanten de voordelen en meerwaarde kan uit leggen. Hier valt bij ons nog een hoop te verbeteren.

We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar zijn vooral op zoek naar zelfstandige en enthousiaste mensen die initiatief willen nemen en resultaten willen neerzetten. Iemand die niet bang is nieuw gebied te verkennen, en zichzelf durft te profileren als een leergierige marketing & design professional.

Interessant? Neem contact op met contact@phinion.com