Datakwaliteit verhogen middels Machine Learning

ontdek hoe u via automatisering, sneller, beter, en meer resultaat kan bereiken.

Q-bot

Datakwaliteit verhogen via Machine Learning

Wat is datakwaliteit? Wat zijn de uitdagingen en mogelijkheden? En hoe krijg je de beste resultaten?

Wij bieden de oplossing. Snel, efficiënt en tegen lagere kosten. Door ons op machine learning geautomatiseerde proces halen wij uit data, outliers en kwaliteitsregels (business rules) waarmee datakwaliteit wordt bepaald en heel gericht kan worden verbeterd.


Kijk vooral bij onze projecten voor gerealiseerde opdrachten en uitkomsten. Voor een vrijblijvend gesprek, neem direct contact met ons op

Westland Infra

"De data-analyse blijkt veel meer dan alleen afwijkende waarden naar voren te brengen - de dataverbetering is veel hoger dan verwacht." - Aafke Huijbens, Assetmanagement

Ontdek hoe Machine Learning jouw data kan verbeteren

Waarom Q-bot?

Datakwaliteit is een veel voorkomend probleem in organisaties. Vaak is dit probleem bekend maar is er simpelweg geen ruimte of tijd is om dit handmatig te verbeteren. Q-bot biedt hier een oplossing in door dit process volledig te automatiseren. Dit resulteert in beter inzicht in de data, waardoor er snellere en betere beslissingen gemaakt kunnen worden. Ter vergelijking: Q-bot vindt in een week, waar een medewerker een jaar aan werk aan heeft.

0
Dagen
0
Dagen

Contact / Route

Phinion is gevestigd in de van Nelle fabriek ingang 3 op de 4de etage. Wij zijn met de auto het beste bereikbaar via de hoofdingang. Achter de fabriek is een grote parkeerplaats. Bij vertrek hebben wij uitrijkaarten beschikbaar.

Bezoek adres:

Phinion

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Postadres:

Phinion

Postbus 13326

3004 HH Rotterdam

Neem contact op

  • +31 614 801 970
  • contact@phinion.com
Automatiseer jouw organisatie met Q-bot en baseer je keuzes op hoge kwaliteit data. Dit alles doormiddel van Machine Learning, dus zonder extra personeel.