Vacature junior/ medior DevOps engineer

Wil je werken in een oude fabriek maar geen productiewerk leveren? Lees dan verder wat wij jou te bieden hebben.

Vacature: junior DevOps engineer vast op locatie en inzetbaar bij klanten extern.

Aantal uren per week: 40

Wie zijn wij

Phinion is een overzichtelijk no-nonsense bedrijf met drie takken van sport.

 • Software development
 • Consultancy
 • Hosting

Bij Phinion denken wij graag out of the box. Niet alleen bij het ontwikkelen van onze software maar ook bij het werven van nieuwe collega’s. Ons team bestaat uit een bijzondere mix van hoogopgeleide mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij hebben een inclusieve werksfeer gecreëerd door de juiste begeleiding in een veilige werkomgeving te geven. De sfeer in ons kantoor is huiselijk en gemoedelijk en daardoor laagdrempelig. Mede hierdoor kunnen we hoogwaardig kwalitatieve maatwerkoplossingen leveren. Daar zijn wij stiekem best wel trots op.

Ons credo is dat je samen met ons, maar niet voor ons werkt.

Wat zijn jouw kwaliteiten

Momenteel hebben wij een team van tien developers met één senior developer die het team aanstuurt. Dit team wordt momenteel ondersteunt door één DevOps engineer. Omdat het aantal opdrachten toeneemt is ondersteuning van onze DevOps engineer gewenst. Wij verwachten dat de werkzaamheden voor de nieuwe DevOps engineer ongeveer 16 uren per week zal kosten. Bij Phinion zijn wij daarom op zoek naar een DevOps engineer die intern maar ook extern, flexibel inzetbaar is.

Wij zijn op zoek naar een collega die bijvoorbeeld ook bereid is om op locatie bij de klant de servicedesk, of afdeling ICT te ondersteunen. Het gaat dus om een gevarieerde functie waarbij je moet reizen. Doorgroei naar een functie van technisch consultant is zeker mogelijk.

Wat neem je mee aan ervaring

 • 1+ jaar ervaring op een servicedesk of ICT afdeling.
 • MBO ICT opleiding minimaal niveau 3.
  Kennis van Linux en Windows server.
 • Kennis van databases.
 • Kennis van scripting.
 • Toepassen van kennis op het gebied van Docker, Java, Ansible (ervaring met andere infrastructure provisioning is ook welkom) etc., op junior niveau.
 • Ervaring met assetmanagement.
 • Het is meegenomen als je hebt meegewerkt volgens de Scrum methodiek.
 • Het is meegenomen dat je hebt deelgenomen Agile sprints.

De beloning

Van leuke collega’s en een bijzondere werkomgeving alleen kan je niet leven. Wij bieden daarom een marktconform salaris aan met extra voordelen zoals een premievrij pensioen. Standaard heb je minimaal 25 vrije dagen, dit wordt meer bij het aantal jaren dat je met ons samenwerkt.

Jij bepaalt het succes!

Verder heb je de mogelijkheid tot het verkrijgen van certificaten van ons bedrijf. Eigenlijk word je dan in zekere zin mede-eigenaar, maar dan zonder al het gedoe erom heen. Dus jij profiteert direct mee in het succes dat wij samen creëren.

Onze locatie

Ons kantoor is gevestigd in het markante Van Nelle-complex aan de Van Nelleweg 1 te Rotterdam. Het is handig als je in de buurt woont maar niet een vereiste. Wij bieden voor deze functie een leaseauto of mobiliteitsbudget aan.

Zin om met ons werken? Neem contact op met Frank Soetarto (06 82011525) of Erwin Reijnders (06 82011515) of mail naar fsoetarto@phinion.com.